Over ons

Service

Wanneer u een klassieke auto gaat aanschaffen is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Let u daarbij vooral goed op de conditie van een auto. Wij zijn van mening dat een mooie en goede auto u telkens weer plezier geeft. En dat is uiteindelijk toch de bedoeling, dat u kunt genieten van uw klassieker!

Peter Straathof & Guido Straathof informeren u graag over de ins & outs van klassieke auto’s. Wij zijn servicegericht en bouwen graag een vriendelijke en vertrouwde relatie op met u als klant. Graag adviseren wij u met betrekking tot onderhoud, restauratie, taxatie en verzekering. Voor buitenlandse klanten; wij verzorgen export documenten en wereldwijd transport.

Galerij

Wie zijn wij?

guido_1

Guido Straathof

Kenner & liefhebber in hart & nieren. Na een studie Nederlands recht direct werkzaam in de oldtimer branche. Enthousiast voor automotive design, mid-century America en alles mechanisch! Door passie en ervaring heeft Guido kennis van ‘classic cars’ als geen ander. Graag adviseert hij u bij de aankoop van een klassieke auto.

peter_1

Peter Straathof

Kenner & liefhebber in hart & nieren. Afkomstig uit de cultureel maatschappelijke sector houdt Peter zich al sinds 1978 bezig met klassieke auto’s. 25 jaar lang heeft hij de Super Oldtimer Festivals in Lisse en Leiden georganiseerd. Velen kennen hem ook van het Amsterdams Automuseum. Door passie en ervaring heeft Peter kennis van “classic cars” als geen ander.

Meer info? Wij helpen u graag verder

0172 242043